Adem in, adem uit

kinder- & tieneryoga

 

Tijdens de sessie 'kinderyoga' maakt het kind spelenderwijs kennis met yoga. De sessies zijn aangepast aan de belevingswereld van het kind. Kinderyoga is niet competitief, je mag er helemaal jezelf zijn. In Kinderyoga doe je het altijd goed wat een positief effect heeft op het zelfbeeld! Bijkomend leert het kind respect te hebben voor eigen grenzen en die van de anderen. Ervaren van innerlijke rust staat bij kinderyoga centraal.

 

     In de 'tieneryoga' werken we via yogahoudingen aan een flexibele geest in een flexibel lichaam. Yoga heeft een positief effect op het zelfbeeld, het       lichaam en helpt te ontspannen. Je tiener krijgt handvaten (bv. ademhalingsoefeningen) die kunnen helpen te ontspannen.

 

Aanbod Voor wie Wanneer Inschrijven Prijs Adres
Individuele begeleiding 3 -18 jaar Onderling af te spreken anthekinderyoga@gmail.com €11 per sessie (ELP) Rode Kruisweg 4, Zonhoven

INDIVIDUELE KINDER- OF TIENERYOGA OF OUDER-KINDYOGA

Sommige kinderen hebben meer aandacht en begeleiding nodig dan in een groepsles geboden kan worden. Voor deze kinderen is het mogelijk om individuele sessies te volgen. Deze sessies bieden begeleiding op maat en zijn afgestemd op de noden van het kind.

PRIJS: €11 remgeld (€4 bij verhoogde toegemoetkoming) voor maximum 10 sessies per jaar, intakegesprek is gratis (ELP)

WAAR: Multidisciplinaire praktijk Cocoon, Rode Kruisweg 4 en 16- 3520 Zonhoven, Huis van het Kind Hasselt of Kindcentrum Straal in Kuringen

WANNEER: op maandagvoormiddag, dinsdagvoormiddag, woensdag volledige dag, donderdag volledige dag, vrijdagvoormiddag

OP AFSPRAAK: mail naar linsey.tiri@praktijkcocoon.com