Adem in, adem uit

kinder- & tieneryoga

 

Tijdens de sessie 'kinderyoga' maakt het kind spelenderwijs kennis met yoga. De sessies zijn aangepast aan de belevingswereld van het kind. Kinderyoga is niet competitief, je mag er helemaal jezelf zijn. In Kinderyoga doe je het altijd goed wat een positief effect heeft op het zelfbeeld! Bijkomend leert het kind respect te hebben voor eigen grenzen en die van de anderen. Ervaren van innerlijke rust staat bij kinderyoga centraal.

 

     In de 'tieneryoga' werken we via yogahoudingen aan een flexibele geest in een flexibel lichaam. Yoga heeft een positief effect op het zelfbeeld, het       lichaam en helpt te ontspannen. Je tiener krijgt handvaten (bv. ademhalingsoefeningen) die kunnen helpen te ontspannen.

 

Aanbod Voor wie Wanneer Inschrijven Prijs Adres
Individuele kinder- en tieneryoga Onderling af te spreken anthekinderyoga@gmail.com Rode Kruisweg 4, Zonhoven
Vanaf oktober starten we een lessenreeks kinderyoga

INDIVIDUELE KINDER- OF TIENERYOGA OF OUDER-KINDYOGA

Sommige kinderen hebben meer aandacht en begeleiding nodig dan in een groepsles geboden kan worden. Denk hierbij aan kinderen met een fysieke en/of mentale handicap, hooggevoeligheid, ADHD, psychosomatische klachten enzovoort. Voor deze kinderen is het mogelijk om individuele sessies te volgen. Deze sessies bieden begeleiding op maat en zijn afgestemd op de noden van het kind.

Duur: 50 minuten

Kostprijs: €50 (tijdens de schooluren) en €55 (na de schooluren) (terugbetaling is mogelijk)

Waar: Multidisciplinaire praktijk Cocoon, Rode Kruisweg 4 - 3520 Zonhoven

Op afspraak: mail naar anthekinderyoga@gmail.com