Lise Tiri

creatieve duizendpoot

Docent: curieuze neuzen, creaZEN, sherborne enzovoort

Ik ben Lise Tiri. Ik heb orthopedagogie met keuzetraject creatieve methodieken gestudeerd aan de UC Leuven-Limburg een associatie van de Katholieke Universiteit Leuven. Ik ben gespecialiseerd in de pedagogiek (opvoedkunde) die zich richt op de opvoeding van kinderen met een mentale en/of fysieke beperking en kinderen die zich in een problematische leer- of opvoedingssituatie bevinden. Momenteel werk ik in een gespecialiseerde peutertuin. Hier krijgen kinderen van 0 tot 4 jaar in een algemeen ontwikkelingsstimulerend klimaat therapie en medische zorg. Ik kan wel zeggen dat het werken met kinderen eerder een passie is. Vertrekkend vanuit deze passie en mijn creatieve geest heb ik de keuze gemaakt om bijkomend een opleiding kinderyoga en tal van creatieve methodieken te volgen en met Anthé te starten.

 

Graag wil ik nog meer kinderen de kans geven om van het aanbod te genieten. Daarom stel ik jullie met trots mijn zus Linsey voor. Met evenveel passie en gedrevenheid stapt ze mee in het Anthé-avontuur!

 

Linsey Tiri

passie voor yoga

Docent: yoga in al zijn vormen

Ik ben Linsey Tiri. Ik ben afgestudeerd als sociaal werker en heb de master in de Pedagogische Wetenschappen behaald. Ik heb veel ervaring met kinderen, ook kinderen met specifieke noden. Ik ben tien jaar hoofdanimator geweest bij speelplein ‘Het Zonnetje’, maar ik heb ook veel ander vrijwilligerswerk gedaan zoals Autisme Limburg, CKG het Lentekind, huiswerkbegeleiding en buddywerking met mensen met een psychiatrische problematiek.
Ik beoefen zelf erg veel yoga. Ik ben gepassioneerd en ben elke dag opnieuw verbaasd wat yoga met je lichaam en geest doet. Tijdens yoga kan ik alle stress even laten varen en daarbuiten heb ik meer leren relativeren. Yoga sluit perfect aan bij wie ik ben. Ik hoop dit gevoel door te kunnen geven aan de kinderen. Daarom gaan mijn zus en ik op een speelse manier aan de slag om kinderen beter te wapenen tegen wat er hen allemaal nog te wachten staat.