TOP Natuurbeleving


Met trots stellen we onze nieuwe samenwerking met Natuurpunt voor!


Top.Natuur.Beleving stelt jullie graag voor aan haar nieuwste activiteitenpartner en activiteit: Anthé Kinderyoga - workshop ‘Natuurkriebels’ voor kinderen, door de zussen Lise en Linsey.
De zusters Tiri organiseren bijzondere natuurbelevingsactiviteiten voor kinderen. Wij gingen alvast een kijkje nemen op de laatste dag van hun kinder-yogakamp.
Samen met hun team slagen Lise en Linsey er op prachtige wijze in om kinderen op een bijzondere manier in verbinding te brengen met de natuur, hun omgeving en met zichzelf.
Via yoga-oefeningen midden in de natuur worden techniekjes aangeleerd om rust te vinden in zichzelf en in de natuur. Een menselijke gave rond bewustzijn en balans en van onschatbare waarde als dit van jongs af aan kan worden aangeleerd.
Aanvullend op de yoga-oefeningen werd er geknutseld met materialen die in de natuur terug te vinden zijn.


Het samen op zoek gaan naar blaadjes en bloempjes is op zich al een heel ‘natuuravontuur’ en versterkt de zintuiglijke gewaarwording en verwondering in de natuur van de jonge deelnemertjes.
Wij zagen een fantastische aanpak vol liefde voor elkaar en voor de natuur. Deze activiteit is simpelweg een prachtgeschenk voor jullie allerkleinste lievelingen!


Meer info vind je op de website http://www.topnatuurbeleving.be
Voor inschrijvingen en boekingen kan je mailen naar info@topnatuurbeleving.be