Een relaxed kinderfeestje bij jou thuis?

Gepubliceerd op 30 maart 2019 om 12:28

Een relaxed kinderfeestje bij jou thuis?

 

Het organiseren van een kinderfeestje vergt heel wat voorbereiding en is voor vele ouders hectisch, tijdrovend en stresserend. Toch geven vele ouders het kinderfeestje graag thuis, in de vertrouwde omgeving. Anthé helpt hier graag een handje bij en verhuurt een leuke SPA-themakist boordevol materialen en uitgewerkte ideeën voor een middag vol ontspanning en spelplezier. De themakist is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De activiteiten worden aangepast volgens leeftijd.

 

De SPA-themakist bevat volgend materiaal:

  • een draaiboek waarin het gehele feestje beknopt beschreven wordt

  • al de benodigde materialen voor de hoofdactiviteit vb. natuurlijke verzorgingsproducten, leuke en kindvriendelijke beauty-gadgets enzovoort

  • een map vol creatieve ideeën met duidelijke beschrijving en benodigd materiaal voor extra spelplezier

  • versiering voor de huiskamer

  • tafel-aankleding (o.a borden, bekers,...)

  • en nog veel meer!

 

De inhoud is bestemd voor min. 4 kinderen en kan worden uitgebreid tot 8 kinderen. De themakist is te huur voor € 40 (+ waarborg van € 20). Voor elk extra kind bedragen de kosten € 10.

vb. een feestje voor 6 kinderen bedraagt 60 euro + 20 euro waarborg. 

 

Bijkomend is er een mogelijkheid om kleine tafels + stoelen (zie foto +-8 pers.) of grote klaptafel + banken (+-8 pers.) te huren. De kostprijs hiervoor bedraagt 30 euro

 

Reserveren kan via onderstaand inschrijvingsformulier en dient minstens 1 week op voorhand te gebeuren. Reserveren mogelijk vanaf mei. 

 

 

De borg bedraagt 60 euro, deze borg wordt bij retour van de kist teruggegeven, mits er geen vermissing/beschadiging is.  U kunt het draaiboek vooraf bij ons komen halen. Zo kunt u alvast bekijken hoe het feestje in zijn werk gaat en wat voor spelletjes er gedaan kunnen worden. Bij het ophalen van het draaiboek dient reeds € 20 aan borg contant betaald te worden.